Στη σύλληψη του 65χρονου Ιταλού για ανθρωποκτονία στο Αίγιο προχώρησαν οι Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από επικοινωνία των αστυνομικών με τον εισαγγελέα ο 65χρονος συλλαμβάνεται και για τη διπλή ανθρωποκτονία, την οποία ο ίδιος αρνείται.
Από την έρευνα των αστυνομικών αρχών δεν έχει μπει ή βγει άλλο άτομο από το σπίτι, ενώ δεν προκύπτει διάρρηξη ή ληστεία.
Ο 65χρονος Ιταλός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εντός της ημέρας.
Εν τω μεταξύ νωρίτερα ο Ιταλός είχε συλληφθεί με την κατηγορία της οπλοκατοχής για το αεροβόλο πιστόλι και το μαχαίρι.
Φρίκη με το διπλό έγκλημα στον Λόγγο Αιγίου
Όπως προκύπτει, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τα ξημερώματα της Τρίτης ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον Ιταλό και στον 26χρονο γιο της 54χρονης ο οποίος μόλις ήρθε από τη Γερμανία όπου ζούσε, για διακοπές.
Ο 65χρονος φαίνεται ότι πυροβόλησε με το αεροβόλο στο κεφάλι τον 26χρονο τον αιφνιδίασε και μετά τον αποτελείωσε με μαχαίρι.
Η μητέρα εικάζουν ότι άκουσε τις φωνές σηκώθηκε αντιστάθηκε και έδωσε μάχη με τον δολοφόνο ο οποίος την κατακρεούργησε.
Ο Ιταλός, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την 54χρονη, ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα, ότι σηκώθηκε το πρωί και βρήκε τους δύο νεκρούς στο σπίτι και ειδοποίησε τον γείτονα και εκείνος με τη σειρά του τις Αρχές.
Ο Ιταλός ήταν γεμάτος αμυχές, ενώ βρέθηκε μια μπλούζα με στάμπες από αίμα την οποία είχε προσπαθήσει να πλύνει ο 65χρονος.