Συγκινεί σύζυγος εργαζόμενης που σκοτώθηκε στη «Βιολάντα» για την εγγονή του -«Βάζει λουλουδάκια στη φωτογραφία της» - iefimerida.gr

Συγκινεί σύζυγος εργαζόμενης που σκοτώθηκε στη «Βιολάντα» για την εγγονή του -«Βάζει λουλουδάκια στη φωτογραφία της»

Το εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, μετά τη φονική έκρηξη
Το εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, μετά τη φονική έκρηξη / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζουν όσα δήλωσε ο σύζυγος εργαζόμενης που σκοτώθηκε από τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 «Αποκαλύψεις», εμφανίστηκε σε άσχημη κατάσταση μετά την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι του, ζητώντας να αποδωθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν όσοι ευθύνονται.

«Πόσο καλύτερα μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, που έχασε τον ανθρωπό του, που έχει χάσει τον άνθρωπο του, που τον έχουν εκτελέσει, έχει πάει για δουλειά η γυναικούλα μου και την έχουν εκτελέσει;», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πήγε για δουλειά για να έρθει το πρωί να πάει τα εγγόνια της στο σχολείο και δεν ξαναγύρισε»

Επιπλέον, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκανε η εταιρεία.

«Λίγο πριν την κοπή της πίτας που έκαναν εκεί, είχαν και κοπή πίτας να πούμε. Ήρθε το βράδυ εκεί και πήγε η γυναικούλα για δουλειά για να έρθει το πρωί να πάει τα εγγόνια της στο σχολείο και δεν ξαναγύρισε», ανέφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το κοριτσάκι βλέπει τη φωτογραφία της και βάζει λουλουδάκια»

Παράλληλα, περιέγραψε το βαρύ κλίμα στο σπίτι του, ενώ αναφέρθει στην εγγονή του, που αφήνει λουλούδια στη φωτογραφία της γιαγιάς του και δακρύζει.

«Το κοριτσάκι βλέπει τη φωτογραφία της και βάζει λουλουδάκια, αλλά τι να πει; Κοιτάζει τη γιαγιούλα του και δακρύζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι άνθρωποι, μόνο τα λεφτά τους ενδιαφέρει να παίρνουν»

Κλείνοντας, ο σύζυγος της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της στη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» είπε τα εξής:

«Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, μόνο τα λεφτά τους ενδιαφέρει να παίρνουν, να δουλεύουμε σκλάβοι εμείς και να είναι αυτοί αρχηγοί ότι έχουν εργοστάσια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ έκρηξη σύζυγος νεκρή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ