Στον εισαγγελέα την Πέμπτη οι 4 Κινέζοι που συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν την αεροπορική βάση της Τανάγρας - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα την Πέμπτη οι 4 Κινέζοι που συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν την αεροπορική βάση της Τανάγρας

Το Α.Τ. Τανάγρας
Το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο, Πέμπτη, τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα στις 2.00 μετά το μεσημέρι να φωτογραφίζουν τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι 47 ετών και τον 15χρονο γιο τους, και έναν φίλο τους, 53 ετών.

Τους τέσσερις Κινέζους αντελήφθησαν από την αερονομία να φωτογραφίζουν τις εγκαταστάσεις και τα αεροσκάφη της βάσης, τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, γι' αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία.

Στο Α.Τ. Τανάγρας μετέβη και κλιμάκιο της ΕΥΠ, προκειμένου να ενημερωθεί.

Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην Ελλάδα για τουρισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ