Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε διορία μέχρι τη Δευτέρα για να αποδείξει ότι οδηγούσε ο πατέρας του ή να παραδώσει το δίπλωμα - iefimerida.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε διορία μέχρι τη Δευτέρα για να αποδείξει ότι οδηγούσε ο πατέρας του ή να παραδώσει το δίπλωμα

Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς / Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα διορία μέχρι τη Δευτέρα πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν οδηγούσε τη Lotus, που έτρεχε με 213 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο δικηγόρος του Έλληνα τενίστα εμφανίστηκε στην Τροχαία Αττικής το μεσημέρι της Παρασκευής και ζήτησε επιπλέον χρόνο για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν οδηγούσε ο εντολέας του το όχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στέφανος Τσισιπάς: Επιμένει ότι οδηγούσε ο πατέρας του -Αν δεν το αποδείξει θα πρέπει να παραδώσει το δίπλωμά του

Η πλευρά του τενίστα υποστηρίζει ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα βρισκόταν ο πατέρας του, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρισκόταν στο εξωτερικό εκείνη την περίοδο.

Πλέον, καλείται να προσκομίσει τη Δευτέρα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. Αν δεν τα καταφέρει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να παραδώσει το δίπλωμά του.

Σε περίπτωση που δεν το κάνει θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για απείθεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ