Ηλιούπολη: Η σοκαριστική κατάθεση της 19χρονης -«Ο αστυνομικός μου έκλεινε 3-4 ραντεβού την ημέρα -Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 11» - iefimerida.gr

Ηλιούπολη: Η σοκαριστική κατάθεση της 19χρονης -«Ο αστυνομικός μου έκλεινε 3-4 ραντεβού την ημέρα -Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 11»

Αριστερά ο πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη, δεξιά ο αστυνομικός
Η σοκαριστική κατάθεση της 19χρονης / Φωτογραφίες: Shutterstock/Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές λεπτομέρειες όσων έζησε στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού κατέθεσε στις αρχές η 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ συνελήφθη και τρίτος Ελληνας συνεργός, ο οποίος κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βίαζε, την ανάγκαζε να έρχεται σε επαφή με «πελάτες» και τη χτυπούσε.

Πώς γνώρισε η 19χρονη τον αστυνομικό

«Πριν από ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας, ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ. είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία εβδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη», περιγράφει η 19χρονη.

«Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ., έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες, το κατονομάζει, και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ., χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site», συνέχισε η ίδια.

Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», πρόσθεσε για τον τρόπο που την εξανάγκασε ο αστυνομικός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξενοδοχεία και σπίτια όπου την εξέδιδαν έδωσε η 19χρονη

Η κοπέλα κατονόμασε το site και ανέφερε τα ξενοδοχεία και τα σπίτια που θυμόταν ότι πήγε, στη Γλυφάδα, στον Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές. Σχεδόν καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού, όπως κατέθεσε, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και σε άλλες κοπέλες που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του αστυνομικού και πήγαιναν σε ραντεβού με «πελάτες». Ακόμη, μίλησε αναλυτικά και για την «ταρίφα» των ραντεβού.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία, βάζοντας φωτογραφίες και βίντεό μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα, ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και στο facebook, καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό, εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα», συνεχίζει στην κατάθεσή της.

Πώς της έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες

«Η διαδικασία που ακολουθούσαμε, αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες, είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, ένα άτομο, ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού, ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ», συνεχίζει η κοπέλα από την Ηλιούπολη και περιγράφει πώς την εκμεταλλευόταν ο αστυνομικός.

Ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν, τα οποία ήταν 160€ την ώρα, και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω

«Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν, τα οποία ήταν 160€ την ώρα, και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50€ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αστυνομικός τη χτυπούσε και την απειλούσε

Όπως κατέθεσε η 19χρονη, όταν εξέφραζε αντιρρήσεις και δεν δεχόταν να υπακούσει στις διαταγές, ο αστυνομικός τη χτυπούσε και την απειλούσε:

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Στο σπίτι του έρχονταν σε διάφορες ώρες και οι υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο ίδιο site. (…) Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουν σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού», περιγράφει.

Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του

«Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε, εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης, με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα», συνεχίζει το θύμα της υπόθεσης στην Ηλιούπολη.

Την πίεζε να κάνει χρήση ναρκωτικών

Η νεαρή καταγγέλλουσα είπε ότι ο αστυνομικός την πίεζε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ., ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι, ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Την παρακολουθούσε μέσω εφαρμογής στο κινητό

Η νεαρή κατέθεσε πως ο 39χρονος είχε εγκαταστήσει εφαρμογή στο κινητό της για να την ελέγχει πού πηγαίνει. Της επέτρεπε να κάνει μόνο πολύ συγκεκριμένες διαδρομές και την κλείδωνε στο σπίτι:

«Επίσης, να σας αναφέρω ότι μου είχε βάλει μια εφαρμογή στο κινητό, μέσω της οποίας με άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή πού ήμουν. Ακόμα, ο Δ. δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι, κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα. Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και τη μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση, διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα, και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία».

Η κοπέλα δεν άντεξε και μετά από ενάμιση μήνα πήρε την απόφαση να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον δυνάστη της. Βρήκε βοήθεια στο πρόσωπο μιας σερβιτόρας σε καφετέρια κοντά στο διαμέρισμα του αστυνομικού:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα, ξύπνησα και πήγα να πάρω καφέ στην καφετέρια, όπου η κοπέλα που δουλεύει με ξέρει γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιρνα καφέ συνέχεια από εκεί. Με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ, γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ. ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο, λέγοντάς μου ''θα σε σκοτώσω και δεν θα ζήσεις''. Τότε χτύπησε το κινητό του Δ. και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα, η οποία, μόλις της είπα τι έγινε, ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητό της στην αστυνομία».

Τι υποστήριξε ο αστυνομικός της υπόθεσης στην Ηλιούπολη

Πλήρης άρνηση των όσων καταγγέλλει η 19χρονη ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο 39χρονος αστυνομικός. Στην απολογία του υποστήριξε ότι η κοπέλα με τη θέλησή της εκδιδόταν και εκείνος ήθελε να τη βοηθήσει:

«Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτή τη δουλειά. Γι’ αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψής μου τσακωθήκαμε. Τη χαστούκισα, κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην αστυνομία».

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε στην αστυνομία ότι από την ηλικία των 11 ετών τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας. Πάνω από τριάντα φορές έπεσε θύμα των αρρωστημένων του ορέξεων. Η τελευταία φορά, όπως είπε, ήταν την ημέρα που έκλεινε τα 17 της χρόνια. Έκτοτε, όπως κατέθεσε, λόγω της καραντίνας, οι σεξουαλικές επιθέσεις σταμάτησαν, καθώς στο σπίτι βρίσκονταν διαρκώς η μητέρα της και ο αδελφός της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της 19χρονης

Να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τη 19χρονη κόρη του ζήτησε ο πατέρας, τον οποίο η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και αποδίδει τα όσα του προσάπτει η κόρη του σε «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών».

Παράλληλα, ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει σε κατάθεση τον δίδυμο αδελφό της κόρης του, που «τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και τη σύζυγό του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως λέει- «η μία και μοναδική αλήθεια, ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής πατέρας, ότι δούλευα σκληρά για την οικογένειά μου».

Στο απολογητικό του υπόμνημα κάνει αναφορά σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο εκ των πραγμάτων εμποδίζει στο να προχωρήσει σε όσα τον κατηγορεί η κόρη του, και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Τον είχε προειδοποιήσει πως θα τον καταγγείλει

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η κόρη του τον είχε προειδοποιήσει ότι θα προέβαινε σε καταγγελία για βιασμό, εφόσον την αναζητούσε: «Είναι δεδομένο ότι είχα προστρέξει στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρουπόλεως για να δηλώσω την εξαφάνιση της κόρης μου, διότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από το σπίτι, και η ίδια η κόρη μου μού είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που θα την ψάξω θα σηκώσει ότι την έχω βιάσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, αφήνει αιχμές σε βάρος της συζύγου του ότι γνώριζε την αλήθεια, αλλά κάλυπτε τη 19χρονη:

«Η σύζυγός μου, αν και γνώριζε τις κινήσεις της, φρόντιζε εντέχνως να με παραπλανά και να μου αποκρύπτει την αλήθεια. Είχα εκφράσει πλειστάκις την ανησυχία μου για τις επαφές της με κάποιον D. και η σύζυγός μου με διαβεβαίωνε ότι πρέπει να διαχειριστεί το θέμα η λογοθεραπεύτρια-εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής Ρ.Γ».

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα οργανωμένου κυκλώματος πορνείας, αφού «την υπέθαλπε» η σύζυγός του, που -κατά τον ίδιο- γνώριζε καλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Τη σύζυγό του βλέπει πίσω από τις κατηγορίες ο πατέρας

Αναφερόμενος στην κατηγορία του βιασμού της κόρης του, που του αποδίδεται, ο κατηγορούμενος διατύπωσε 4 ισχυρισμούς, προκειμένου να πείσει την ανακρίτρια ότι δεν έχει προβεί στην πράξη αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ισχυρίστηκε:

«*Είναι αδιανόητο, πραγματικά και νομικά αδύνατο να βιάζεται η κόρη μου από τα 11 έτη και να μην έχει εξομολογηθεί το τραυματικό και κακοποιητικό γεγονός είτε στη μητέρα της είτε στον δίδυμο αδελφό της είτε στη λογοθεραπεύτριά της είτε σε κάποια φίλη της είτε σε δημόσια αρχή ή δομή.

*Τυγχάνει αδιανόητο το γεγονός να ενθυμείται τον βιασμό της από τον πατέρα της στα πλαίσια διερευνώμενης υπόθεσης για εμπορία ανθρώπων.

*Είναι δεδομένο ότι ως πατέρας επιχειρούσα να έχω τον έλεγχο των εφήβων παιδιών μου, ετύγχανα αυστηρός, αλλά ουδέποτε μετήλθα σωματικής βίας σε βάρος τους και ουδέποτε υπήρξα βιαστής, άλλως πατέρας-τέρας, όπως παρουσιάζομαι.

*Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική και εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπέθαλπε έκνομες ενέργειες, είχε γνώμη επ' αυτών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος του απολογητικού του υπομνήματος ο κατηγορούμενος ζητεί να μην προφυλακιστεί και να αφεθεί ελεύθερος ή να του τεθούν περιοριστικοί όροι, καθώς -όπως λέει- «από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι συνιστώ παρούσα και δυναμική απειλή κατά της έννομης τάξης».

Τι κατέθεσε η μητέρα του θύματος

Η μητέρα της 19χρονης έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για τα όσα κατήγγειλε η κόρη της. Δήλωσε άγνοια για τα όσα προσάπτει στον πατέρα η κόρη της και περιέγραψε τον κατηγορούμενο σύζυγό της ως αυστηρό με τα παιδιά τους:

«Ο σύζυγός μου ήταν απότομος και πολύ αυστηρός με τα παιδιά, κυρίως από μία εγχείρηση που έκανα πριν 8-9 χρόνια και μετά. Από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτόν το λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά, είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου πριν έναν μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει έναν ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός».

Η γυναίκα κατέθεσε πως ήξερε ότι η 19χρονη, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι, έμενε μαζί με τον φίλο της, αστυνομικό. Αιτία της φυγής ήταν οι καβγάδες με τον πατέρα της. Οπως κατέθεσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κόρη μου έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλωνε συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρόνων και μετά μάλωνε συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς.(…) Τον τελευταίο καιρό ο άντρας μου με ρωτούσε συνέχεια πού είναι η κόρη μας, αλλά εκείνη μου είχε ζητήσει να μην του πω τίποτα και να μην του πω πού μένει».

Η μητέρα της 19χρονης ρωτήθηκε για το τι συνέβη στις 10 Ιουλίου, όταν η κόρη της κατήγγειλε τον αστυνομικό φίλο της και τον πατέρα της στην αστυνομία.

«Στις 10 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου από ένα κινητό που δεν ήξερα και μου είπε ότι το δικό της έχει χαλάσει και με καλεί από τον σύντροφό της. Μου είπε ότι είναι καλά και δεν μιλήσαμε πολλή ώρα. Μετά από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο από το ίδιο κινητό ο σύντροφός της και μου είπε ότι η κόρη μου έφυγε από το σπίτι και δεν ξέρει πού έχει πάει κι αν μπορώ να πάω από κει να μιλήσουμε. Εγώ αγχώθηκα, πήρα ένα ταξί και πήγα στο σπίτι του, όπου με περίμενε μόνος και μου είπε ότι μαλώσανε και της έδωσε ένα χαστούκι και εκείνη έφυγε απ’ το σπίτι. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και μου είπε ότι νευρίασε, γιατί την είδε με δύο νεαρούς έξω από το σπίτι. (…) Η κόρη μου δε μου έχει πει κάτι όλο αυτό τον καιρό για τη σχέση της με τον συγκεκριμένο άντρα. Δεν ξέρω αν περνούσε καλά ή όχι. Αν και προσπαθώ να είμαι κοντά της, αυτή πολλές φορές είναι κλειστή και δεν μου έλεγε τι την απασχολεί. Της έλεγα ''να έρθεις σπίτι'', ότι ''όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι τσακωμοί'' με τον πατέρα της, αλλά αυτή δεν το συζητούσε καν να γυρίσει και δεν ήθελε να δει τον πατέρα της και να ξέρει πού βρίσκεται αυτός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ