Σέρρες: Στα χέρια των Αρχών ύποπτος για τη φονική συμπλοκή με δύο νεκρούς κρατούμενους στις φυλακές Νιγρίτας - iefimerida.gr

Σέρρες: Στα χέρια των Αρχών ύποπτος για τη φονική συμπλοκή με δύο νεκρούς κρατούμενους στις φυλακές Νιγρίτας

Φυλακές Νιγρίτα Σερρών
Φυλακές Νιγρίτα Σερρών / Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένας άνδρας που φέρεται να κρύβεται πίσω από τη διπλή δολοφονία δύο κρατουμένων το μεσημέρι της Κυριακής στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.

Τα θύματα κατέληξαν, έπειτα από πλήγματα τόσο από αυτοσχέδιο μαχαίρι όσο και από ρόπαλα με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, παρουσία ιατροδικαστή της Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης να ολοκληρώνουν τις έρευνες τους τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εντοπίστηκε αυτοσχέδιο μαχαίρι -Πιθανολογείται ότι χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική επίθεση

Τα κίνητρα της δολοφονίας ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει, εάν και αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές, ενώ έχει εντοπιστεί και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι που πιθανολογείται πως είναι το όπλο του εγκλήματος. Κατά την διάρκεια της φονικής επίθεσης, στις φυλακές επικράτησε πανικός και για αρκετές ώρες οι κρατούμενοι αρνούνταν να επιστρέψουν στα κελιά τους.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, της ΕΚΑΜ και πλήθους αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες οι οποίοι έπειτα από αρκετές ώρες κατάφεραν να οδηγήσουν τους κρατούμενους στα κελιά τους και να επανέλθει η τάξη στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη της διπλής δολοφονίας, ενώ ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναζήτηση γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέρρες φυλακές Νιγρίτας κρατούμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ