Πενθεί το Αγρίνιο για τον νεαρό Θανάση που σκοτώθηκε στο τροχαίο -Την Δευτέρα η κηδεία του - iefimerida.gr

Πενθεί το Αγρίνιο για τον νεαρό Θανάση που σκοτώθηκε στο τροχαίο -Την Δευτέρα η κηδεία του

Ο νεαρός Θανάσης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Αγρίνιο
Ο νεαρός Θανάσης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Αγρίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύ είναι το πένθος για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Θανάση Κ., του 21χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από το Αγρίνιο.

Ο νεαρός μετά από μετωπική σύγκρουση, βρέθηκε σε χαντάκι απ όπου η 17χρονη συνοδηγός του πρόλαβε και βγήκε, όχι όμως και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά το ΙΧ και να απανθρακωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραγική φιγούρα οι γονείς του που εργάζονται στο νοσοκομείο του Αγρινίου και κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τη σορό του παιδιού τους.

Οπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Κελανίτη Ποταμούλας Αγρινίου, στις 19:00.

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου‑Ιωαννίνων, στο ύψος του ΟΑΕΔ, κοντά στο Αγρίνιο.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε μετωπικά με βαν και στη συνέχεια αφού καβάλησε προστατευτική μπάρα, βρέθηκε σε χαντάκι και άρπαξε φωτιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνοδηγός του που βγήκε έγκαιρα, έχει ελαφρά τραύματα και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Το ίδιο και μιας 27χρονης που βρίσκονταν στο άλλο όχημα, το βαν, του οποίου ο οδηγός έχει συλληφθεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγρίνιο τροχαίο δυστύχημα κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ