Τραγικό τέλος βρήκε ένας 20χρονος από την Τουρκία στη Σάμο, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στους καταρράκτες Ποτάμι, στο Καρλόβασι.
Σύμφωνα με το samos 24, o νεαρός τουρίστας πνίγηκε, καθώς έπεσε σε σημείο όπου τα νερά είναι αρκετά βαθιά. Η συνοδός του αναζήτησε βοήθεια σε κοντινό εστιατόριο, με τους ιδιοκτήτες του να ειδοποιούν τις Αρχές.
Κινητοποίηση για την ανάσυρση του 20χρονου -Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα που τον συνόδευε
Στην επιχείρηση για την ανάσυρσή του συμμετείχαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Σάμου.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, η σορός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σάμου, με την κοπέλα που τον συνόδευε να είναι σε κατάσταση σοκ.