Ρόδος: Συγκλονίζει η καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από 38χρονο -Εργαζόταν σε επιχείρηση της οικογένειας - iefimerida.gr

Ρόδος: Συγκλονίζει η καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από 38χρονο -Εργαζόταν σε επιχείρηση της οικογένειας

Σεξουαλική κακοποίηση
Φωτογραφία Αρχείου / Πηγή: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμα αποτρόπαια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης εξιχνίασαν οι Αρχές, αυτή τη φορά στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη «Δημοκρατική», η υπόθεση αφορά 15χρονη μαθήτρια, η οποία –όπως καταγγέλθηκε και φέρεται να επιβεβαιώθηκε σε θεσμική εξέταση παρουσία ψυχολόγου– κακοποιήθηκε συστηματικά από 38χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της οικογένειάς της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση ήρθε στο φως στα τέλη του περασμένου Γενάρη, όταν η μητέρα της ανήλικης προσήλθε στις Αρχές καταθέτοντας πως η κόρη της τής αποκάλυψε πως ο εν λόγω άνδρας την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά, από το καλοκαίρι του 2024.

Ρόδος: Πώς ο 38χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα της 15χρονης, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την πρόσβασή του στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το κατάστημα, για να μπει εν αγνοία των γονιών και να επιτεθεί στο παιδί.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου, καταθέτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις πράξεις του 38χρονου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ο δράστης φέρεται να ασέλγησε εις βάρος της 15χρονης, ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι της. Την πλησίαζε συστηματικά στο κατάστημα, της ζητούσε να πάνε «να φάνε σάντουιτς» και την καλούσε σε απομονωμένους χώρους όπου ασελγούσε εις βάρος της. Ακόμα, ζητούσε και γυμνές φωτογραφίες από το ανήλικο κορίτσι.

Η 15χρονη περιέγραψε πως οι προαναφερθείσες ενέργειες επαναλήφθηκαν δεκάδες φορές. Η ίδια φοβόταν να μιλήσει, καθώς ο κατηγορούμενος είναι οικογενειακός φίλος και είχε απειλήσει έμμεσα την οικογένεια. Φοβόταν ακόμη πως δεν θα την πίστευε κανείς ή ότι θα έχανε τη δουλειά του.

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την ύπαρξη καμερών ασφαλείας στο κατάστημα, αλλά, σύμφωνα με την ανήλικη, φρόντιζε οι πράξεις του να γίνονται εκτός πεδίου καταγραφής.

Όπως προκύπτει από την κατάθεσή της, η μαθήτρια πήρε την απόφαση να μιλήσει και να αποκαλύψει την φρίκη πουτ βίωνε την περίοδο των Χριστουγέννων του 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρόδος: Η στάση του 38χρονου κατηγορούμενου

Ο 38χρονος άνδρας απολογήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης και αρνήθηκε κάθε πράξη που του αποδίδεται. Ωστόσο, η μαρτυρία του κοριτσιού, όπως και τα ψυχολογικά πορίσματα αλλά και η καταγραφή της εξέτασης αποτέλεσαν τη βάση για τον σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος του.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν:

  • Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση (άρθρο 339 Π.Κ.)
  • Βιασμό ή απόπειρα βιασμού ανηλίκου (άρθρο 336 Π.Κ.)
  • Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 Π.Κ.)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ