Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 15χρονη σε κατάσταση μέθης -Συνελήφθησαν οι γονείς της και ο διοργανωτής - iefimerida.gr

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 15χρονη σε κατάσταση μέθης -Συνελήφθησαν οι γονείς της και ο διοργανωτής

αλκοόλ
© Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/8) μία 15χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Η ανήλικη βρισκόταν σε εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η 15χρονη φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κατάσταση μέθης στο Κέντρο Υγείας Πανόρμου.

Συνελήφθησαν οι γονείς και ο διοργανωτής

Μετά το περιστατικό κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με το flashnews, για την υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς της 15χρονης, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στον διοργανωτή της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλκοόλ Ρέθυμνο συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ