Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πύργο, όταν μια οικογενειακή διαμάχη κατέληξε σε καταγγελία για αρπαγή δύο ανήλικων παιδιών.
Σύμφωνα με το patrisnews, το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε ζευγάρι, με την ένταση να κλιμακώνεται σε μεγάλο βαθμό.
Μάλιστα, ο πατέρας των παιδιών πήρε μαζί του τα δύο ανήλικα, ηλικίας 2 και 3 ετών, και απομακρύνθηκε από το σημείο.
Η μητέρα των παιδιών, εμφανώς αναστατωμένη, μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, αναφέροντας ότι ο σύντροφός της άρπαξε τα παιδιά και εξαφανίστηκε.
Πύργος: Η κινητοποίηση ΕΛΑΣ και η ανησυχία
Η καταγγελία σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να κινητοποιούνται για να εντοπίσουν τον πατέρα και τα δύο μικρά παιδιά.
Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση εντοπισμού, με αστυνομικές δυνάμεις να συλλέγουν πληροφορίες και να «χτενίζουν» την περιοχή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρχαν ενδείξεις ότι ο άνδρας ενδέχεται να κινείται στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, κοντά στη Γαστούνη.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προσπαθώντας να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, αλλά και τις προθέσεις του πατέρα.
Παράλληλα, ανησυχία προκαλεί η πολύ μικρή ηλικία των δύο παιδιών, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο επείγουσα την προσπάθεια εντοπισμού τους.
Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσουν τα ίχνη του πατέρα.