«Βρίσκομαι σε σοκ»: Το πρώτο μήνυμα της Πηγής Δεβετζή μετά το τροχαίο στην Καβάλα - iefimerida.gr

«Βρίσκομαι σε σοκ»: Το πρώτο μήνυμα της Πηγής Δεβετζή μετά το τροχαίο στην Καβάλα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή
Φωτογραφία: kavalanews & NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοκ βρίσκεται η Πηγή Δεβετζή μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε μέσα σε τούνελ στην Εγνατία οδός, στην Καβάλα.

Μέσω ανάρτησής της η Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε όλους εκείνους που επικοινώνησαν μαζί της μετά το τροχαίο. Όπως είπε είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η Πηγή Δεβετζή φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τουμπάρει το ΙΧ της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της Πηγής Δεβετζή

«Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε με τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά σας για το σοβαρό ατύχημα που είχα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί βρίσκομαι σε σοκ, αλλά αυτό που ήθελα να σας πως είναι ότι πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε. Ο Χριστός ήταν δίπλα μου και βγήκα σώα από αυτό το άσχημο γεγονός. Είμαι καλά στην υγεία μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικούς λόγους εδώ όπου με προσέχουν πάρα πολύ», έγραψε σε story στο Instagram.

Βίντεο από το σημείο του τροχαίου της Πηγής Δεβετζή

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πηγή Δεβετζή τροχαίο Καβάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ