Στη φυλακή 52χρονος γιατρός που κατηγορείται για «φακελάκι» -Δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση - iefimerida.gr

Στη φυλακή 52χρονος γιατρός που κατηγορείται για «φακελάκι» -Δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση

Γιατρός φακελάκι
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατρός που κατηγορείται για δωροληψία και απάτη δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση που του είχε επιβληθεί ως περιοριστικός όρος μετά την απολογία που έδωσε ενώπιον των ανακριτικών αρχών και οδηγήθηκε στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος.

Η σύλληψή του με σχετικό ένταλμα της 2ης ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης είχε γίνει γνωστή το πρωί με ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η προθεσμία καταβολής της εγγυοδοσίας εξέπνευσε τον προηγούμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου. Καθώς φαίνεται ότι το ποσό της εγγυοδοσίας - κατά πληροφορίες 10.000 ευρώ - δεν κατεβλήθη αρμοδίως, κινήθηκε το προηγούμενο 24ωρο η διαδικασία της σύλληψής του, δυνάμει εντάλματος, για παραβίαση περιοριστικού όρου. Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.

Πρόκειται για γιατρό που υπηρετούσε σε δημόσιο νοσοκομείο και διώκεται για χρηματισμό και απάτη, μετά από καταγγελίες ασθενών που προκάλεσαν έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ