Προβλήματα στην κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ύψος της Αμφιθέας - iefimerida.gr

Προβλήματα στην κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ύψος της Αμφιθέας

Κίνηση
Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σημειώνονται στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας, εξαιτίας της βροχής.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή του Π. Φαλήρου. Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η κίνηση στους δρόμους

Την ίδια ώρα αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετά σημεία της Αττικής με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ