Κώστας Πολυχρονόπουλος: Έκανε ανάληψη €90.000 από λογαριασμό για δωρεές, τζόγαρε τις €60.000 - iefimerida.gr

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Έκανε ανάληψη €90.000 από λογαριασμό για δωρεές, τζόγαρε τις €60.000

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος
Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος / Φωτογραφία: Intime, ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την υπόθεση του «Άλλου Ανθρώπου», Κώστα Πολυχρονόπουλου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, αφού συντάχθηκε σε βάρος του πόρισμα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, οι ελεγκτές εντόπισαν πως έγινε ανάληψη ύψους 90.000 ευρώ από έναν εκ των 4 λογαριασμών που αποκαλύφθηκε πως είχε.

Μάλιστα, πριν δεσμευτούν οι λογαριασμοί του Πολυχρονόπουλου, φέρεται να πήρε τις 60.000 ευρώ, από τις 90.000 που έκανε ανάληψη, και, μέσω paypal, τα χρήματα αυτά παίχτηκαν σε τυχερά παιχνίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως ο Πολυχρονόπουλος δεν είναι εθισμένος στον τζόγο, ενώ επιμένει πως όσα χρήματα έχουν δοθεί για τον «Άλλο Άνθρωπο» έχουν πάει στη φιλανθρωπική δράση και όχι σε τυχερά παιχνίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, σύμφωνα με το Mega, λάμβανε δωρεές και μέσω Paypal. Συγκεκριμένα, έπαιρνε χρήματα για τον «Άλλο Άνθρωπο» με μετρητά, ή με paypal, και με ταχυδρομική επιταγή, μέσω ΕΛΤΑ.

Έρευνα για την εταιρεία με πρόεδρο τη μητέρα του

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ερευνούν την εταιρεία που πρόεδρος εμφανίζεται να είναι η μητέρα του Πολυχρονόπουλου, με μέλη την αδελφή του, τον γαμπρό του και τον ίδιο.

Η εταιρεία αυτή δεν φαίνεται να εμφανίζει κάποια δραστηριότητα, όπως αναφέρει το Mega, με το καταστατικό της να αναφέρει πως σκοπός της είναι «η διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη και διάδοση των γραμμάτων και των τεχνών, η δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής δράσης και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης», μεταξύ άλλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία έχει δηλώσει έδρα σε κτίριο επί της Λ. Συγγρού, το οποίο είναι άδειο και λειτουργεί μόνο μία σχολή χορού...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ