Πάτρα: «Έπεσε από την κούνια» λέει η μητέρα του 7 μηνών μωρού που εισήχθη στο νοσοκομείο με κάταγμα μηρού και τραύματα στο κεφάλι - iefimerida.gr

Πάτρα: «Έπεσε από την κούνια» λέει η μητέρα του 7 μηνών μωρού που εισήχθη στο νοσοκομείο με κάταγμα μηρού και τραύματα στο κεφάλι

μωρό
© INTIME NEWS / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρή ανησυχία για τυχόν κακοποίηση μωρού έχει προκαλέσει στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών η εισαγωγή 7 μηνών παιδιού Ρομά.

Το μωρό, που εισήχθη χθες Σάββατο με κάταγμα μηρού και τραύματα στο κεφάλι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η κατάστασή του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό.

Όπως είπε στο tempo24.news ο ιατρός Βασίλης Αλεξόπουλος το μωρό έχει κάταγμα στο μηρό και μώλωπες στο μέτωπο, ενώ αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια η οποία διερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η μητέρα του βρέφους ισχυρίστηκε ότι έπεσε από την κούνια.

Στο μεταξύ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προβλεπόμενες ιατροδικαστικές διαδικασίες διερεύνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ