Πάτρα: Νεκρός 47χρονος σε αλιευτικό σκάφος -Ερευνώνται τα αίτια - iefimerida.gr

Πάτρα: Νεκρός 47χρονος σε αλιευτικό σκάφος -Ερευνώνται τα αίτια

Σκάφος του Λιμενικού
Σκάφος του Λιμενικού / EUROKINISSI: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ένας 47χρονος κυβερνήτης αλιευτικού σκάφους μέσα στη βάρκα η οποία είχε προορισμό την ιχθυόσκαλα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το αλιευτικό ενώ κατευθυνόταν στην ιχθυόσκαλα, διαπιστώθηκε από τους υπόλοιπους που ήταν στη βάρκα ότι ο 47χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τη διακυβέρνηση του σκάφους ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το οδήγησε με ασφάλεια μέχρι την ιχθυόσκαλα.

Έρευνες για τα αίτια του θανάτου

Στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 47χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλιευτικό σκάφος νεκρός Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ