Πάτρα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικό - iefimerida.gr

Πάτρα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικό

Σέρρες, περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε αστυνομικούς τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να μεταβούν στην οδό Λεύκας, όπου στεγάζεται το 22ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, μετά από αναφορές για παρουσία ενοχλητικών ατόμων στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Γύρω στις 5 το πρωί, το περιπολικό έφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως έξω από το σχολικό συγκρότημα νεαροί είχαν ανάψει φωτιά. Πριν προλάβουν να αποβιβαστούν, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από περίπου 10 άτομα που βρίσκονταν στο προαύλιο, έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους.

Η επίθεση προκάλεσε ζημιές στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτό δεν τραυματίστηκαν.

Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πατρών, η οποία διενεργεί προανάκριση και πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα αστυνομία ΕΛ.ΑΣ κουκουλοφόροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ