Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο -«Με πείραξε μαμά» - iefimerida.gr

Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο -«Με πείραξε μαμά»

σεξουαλική κακοποίηση
© Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μίας 16χρονης στην Πάτρα από έναν άνδρα του περιβάλλοντός της, ηλικίας 38 ετών.

Μάλιστα, η «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το εν λόγω άτομο και τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη με αναπηρία.

Ειδικότερα, φέρεται να προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την απουσία πατρικής φιγούρας, προτρέποντας την 16χρονη να τον αποκαλεί «μπαμπά». «Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», φέρεται να τη είπε, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε το κορίτσι σε συγγενικό της πρόσωπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κάμερες επιβεβαιώνουν τη σεξουαλική κακοποιήση -Βρέθηκε αίμα στο κρεβάτι του 38χρονου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το υλικό από κάμερες που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ο 38χρονος, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, με τα ηχητικά ντοκουμέντα να επιβεβαιώνουν την άρνηση του κοριτσιού και τη σεξουαλική κακοποίησή της.

«Όταν η ανήλικη πήρε τηλέφωνο τη μητέρα και τον αδελφό της και πήγαν στο σπίτι του, ο αδελφός της, που γνώριζε ότι έχει κάμερες του είπε: 'Φέρε μου τώρα το κινητό να δω τι έχεις καταγράψει".

Του πήρε το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια, το ανοίγει και το χρονικό σημείο που στο σπίτι βρισκόταν η ανήλικη το είχε διαγράψει» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο δικηγόρος της οικογένειας, προσθέτοντας ότι οι Αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν και το υλικό που είχε διαγράψει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο κρεβάτι, με τον φερόμενο ως βιαστή να υποστηρίζει ότι είχε ματώσει η μύτη του.

Ο 38χρονος χρησιμοποίησε ως «δόλωμα» ένα φόρεμα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο δράστης έπεισε την 16χρονη να πάνε να αγοράσουν αναψυκτικά και στη συνέχεια την παρέσυρε στο σπίτι του.

«Την πήρε στο δωμάτιο, της έδειξε ένα φόρεμα προτρέποντάς την να το φορέσει. Το κορίτσι ντράπηκε και βγήκε από τον χώρο». Ο 38χρονος την προσέγγισε και πάλι, λέγοντάς της "εάν σου αρέσει θα στο κάνω δώρο" και άρχισε να τη χαϊδεύει», είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, αυτή δεν φαίνεται πώς ήταν η πρώτη φορά που ο φερόμενος ως βιαστής χρησιμοποίησε την «τακτική του φορέματος» για να πλησιάσει κάποιο κοριτσάκι, καθώς γείτονες αναφέρουν ότι είχε κάνει παρόμοιες κινήσεις και το παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με πείραξε μαμά»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας της 16χρονης: «Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο η μικρή, ήταν τρομαγμένη και έκλαιγε και μου έλεγε "Με πείραξε μαμά, βγάζω αίμα"».

Υπενθυμίζεται πως η ίδια, ο γιος της και ο γαμπρός της συνελήφθησαν μετά από μήνυση του 38χρονου που κατήγγειλε πως τον κρατούσαν παράνομα στο σπίτι του, μέχρι να εξεταστεί η ανήλικη.

Η εμπλοκή του 38χρονου στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου

Ο φερόμενος ως βιαστής φέρεται να είχε «στενή» σχέση με πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτων παιδιών σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα, για τους οποίους ερευνάται η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Πληροφορίες θέλουν να διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα ενός εκ των βρεφών και ουκ ολίγες φορές είχε φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας, δίνοντας συνεντεύξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση φροντίζοντας ωστόσο να μην αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα βιασμός 16χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ