Πάτρα: Συνελήφθη 36χρονος που προέτρεπε τον 12χρονο γιο του να πυροβολεί με αεροβόλο -Τον κατέγραφε σε βίντεο - iefimerida.gr

Πάτρα: Συνελήφθη 36χρονος που προέτρεπε τον 12χρονο γιο του να πυροβολεί με αεροβόλο -Τον κατέγραφε σε βίντεο

αεροβόλο
Πατέρας παρότρυνε τον 12χρονο γιο του να πυροβολεί / Φωτογραφία: ΕΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν 36χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για έκθεση ανηλίκου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και οπτικοακουστικού υλικού που διαβιβάστηκε στις Αρχές μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο επίμαχο υλικό εμφανίζεται ένας 12χρονος να πυροβολεί με πιστόλι κρότου λάμψης από παράθυρο κατοικίας, παρουσία και με παρότρυνση του πατέρα του, ο οποίος επιπρόσθετα, τον κατέγραφε και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 36χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου λάμψης, ένα αεροβόλο όπλο, 13 φυσίγγια κρότου λάμψης, δύο κάλυκες και δύο αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφία: ΕΛΑΣ
Φωτογραφία: ΕΛΑΣ

H ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό στην Πάτρα

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και έκθεση ανηλίκου.

Η σύλληψη του άνδρα πραγματοποιήθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και οπτικοακουστικού υλικού που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στο υλικό απεικονιζόταν ανήλικος (12 ετών) να προβαίνει σε πυροβολισμούς από παράθυρο οικίας, υπό την παρότρυνση του κατηγορούμενου πατέρα του.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • 1 πυροβόλο όπλο (πιστόλι κρότου λάμψης),
  • 1 αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα,
  • 13 φυσίγγια κρότου λάμψης,
  • 2 κάλυκες και 2 αμπούλες αερίου διοξειδίου του άνθρακα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ