Πάτμος: Σκάφος έπεσε σε ύφαλο -Τραυματίστηκε τουρίστρια, συνελήφθη ο καπετάνιος - iefimerida.gr

Πάτμος: Σκάφος έπεσε σε ύφαλο -Τραυματίστηκε τουρίστρια, συνελήφθη ο καπετάνιος

σκάφος του λιμενικού
Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο της Ρόδου διακομίστηκε 62χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε σε τουριστικό σκάφος όταν αυτό έπεσε πάνω σε ύφαλο στην Πάτμο.

Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν 11 άτομα, προσέκρουσε στον ύφαλο σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Πάτμου.

Η τουρίστρια γλίστρησε και έπεσε από την σκάλα του σκάφους που προσέκρουσε σε ύφαλο στην Πάτμο

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο σημείο εκείνο, η 62χρονη Ιταλίδα γλίστρησε και έπεσε από την σκάλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Εν τω μεταξύ, μετά το συμβάν, δύτης έπεσε στη θάλασσα για να ελέγξει τη ζημιά και διαπίστωσε πως έχει σπάσει το δεξί πηδάλιο.

Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους

Ο 64χρονος καπετάνιος του σκάφους συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ οι λιμενικές αρχές απαγόρευσαν τον απόπλου του τουριστικού σκάφους μέχρι να δοθεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάτμος σκάφος ύφαλος τουρίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ