Ιδιαίτερα σοβαρή αποδείχθηκε η κατάσταση της 52χρονης γυναίκας που παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα στο Γιόφυρο του Ηρακλείου το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες, όταν φορτηγό παρέσυρε και εγκλώβισε την πεζή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να προχωρούν σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της.
Οπως αναφέρει το neakriti, κατά τη διάρκεια της ιατρικής εκτίμησης διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός στο δεξί της πόδι ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και μη αναστρέψιμος. Οι γιατροί έλαβαν την απόφαση για ακρωτηριασμό στο μέσο του μηρού, προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή της. Η 52χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένη, σε καταστολή και σε σταθερή κατάσταση.