Κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου οδηγού, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης παρέσυρε δύο πεζούς στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, από το δυστύχημα ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ ένας 24χρονος τραυματίστηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.
Ζήτησε συγγνώμη ο 27χρονος στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προανακριτική διαδικασία ο 27χρονος δεν έδωσε εξηγήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο. Ωστόσο, φέρεται να εξέφρασε τη μεταμέλειά του για το περιστατικό, ζητώντας συγγνώμη για όσα συνέβησαν, ενώ αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις όταν απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμφανίζεται συντετριμμένος για το αποτέλεσμα του δυστυχήματος και υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τέτοια τραγωδία. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που σκοτώθηκε και ταχεία ανάρρωση στο παιδί που τραυματίστηκε», ήταν τα λόγια του.