Νεκρός ο λιμενικός που έπεσε στη θάλασσα στο Παράλιο Άστρος -Προσπαθούσε να δέσει σκάφος - iefimerida.gr

Νεκρός ο λιμενικός που έπεσε στη θάλασσα στο Παράλιο Άστρος -Προσπαθούσε να δέσει σκάφος

Σκάφος του Λιμενικού
Σκάφος του Λιμενικού / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός είναι ο λιμενικός που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο Παράλιο Άστρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ERTnews, ο 52χρονος λιμενικός προσπαθούσε να δέσει ένα σκάφος, όταν τον παρέσυρε κύμα και γλίστρησε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πέφτοντας στη θάλασσα, ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και λίγο αργότερα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του λιμενικού μας, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Παράλιο Άστρος.

Δύσκολο και επικίνδυνο καθήκον, που τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής υπηρετούν καθημερινά, για την πατρίδα και την προστασία όλων μας, ρισκάροντας τη ζωή τους» έγραψε στο X.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμενικός Άστρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ