Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή του οδηγού ταξί που βρήκε και μετέφερε τη μητέρα απο το Παλαιό Φάληρο στο κέντρο, με τα δύο της παιδιά, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η 32χρονη από την Αλγερία που έχει συλληφθεί για τον θάνατο του τρίχρονου κοριτσιού της στο Παλαιό Φάληρο, υποστήριξε κατά την κατάθεσή της στο Λιμενικό πως το παιδί τραυματίστηκε στο μπάνιο, αλλά αντί να ζητήσει βοήθεια, το εγκατέλειψε στη θάλασσα, καθώς φοβήθηκε επειδή βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Αμέσως μόλις έφυγε από την παραλία βγήκε στον δρόμο για να βρει ταξί και να επιστρέψει σπίτι της με τα δύο της παιδιά.
«Ήταν λίγο βρεγμένη και τους λυπήθηκα»
«Ήταν λίγο βρεγμένη και τους λυπήθηκα. Πήγαινα για σχόλασμα και μου λένε πάμε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Λιοσίων. Την ρωτάω από που είσαι και μου λέει από Γαλλία. Δεν την είδα σε κατάσταση άσχημη. Τα παιδιά είδα λίγο ταλαιπωρημένα γιατί τα τράβαγε και γι' αυτό και σταμάτησα να τους πάρω» λέει ο οδηγός που τους μετέφερε, μιλώντας στο STAR.
«Λέω, μια γυναίκα τώρα δύο η ώρα τι γυρεύει πάνω στην παραλία. Εκείνη καθόταν στη μέση και έπαιζε με το κινητό της. Τα παιδάκια κοιμόντουσαν, ήταν εξαντλημένα. Δεν τα είχε βάλει με ασφάλεια, τα είχε δεξιά και αριστερά, ενώ εκείνη κάθισε ανάμεσά τους. Όταν τους άφησα, κοιτάω πίσω να δω μήπως άφησαν τίποτα κι ήταν βρεγμένο το κάθισμα».
Ο οδηγός που τους μετέφερε δηλώνει συγκλονισμένος. «Αν είχα καταλάβει κάτι θα γύρναγα πίσω να πάρω το παιδί και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο» δήλωσε.
Μάλιστα ο οδηγός ταξί ήταν αυτός που βοήθησε την αστυνομία και το λιμανικό να βρουν τη γυναίκα που πέταξε το παιδί της στη θάλασσα.
Δείτε τι δήλωσε στο STAR και τον Β. Γκούμα