ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι απολογίες στον Ευρωπαίο ανακριτή -Δύο ακόμη αφέθηκαν ελεύθεροι - iefimerida.gr

ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι απολογίες στον Ευρωπαίο ανακριτή -Δύο ακόμη αφέθηκαν ελεύθεροι

ΟΠΕΚΕΠΕ, κατηγορούμενοι
Φωτογραφία: ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΑΤΕΡΗΣ/INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες της δεύτερης ομάδας συλληφθέντων στη νέα υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Έως τώρα έχουν απολογηθεί στον Ευρωπαίο Ανακριτή δύο κατηγορούμενοι και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι αγροτών 58 ετών ο άνδρας και 55 ετών η γυναίκα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Στον άνδρα επιπλέον επιβλήθηκε εγγυοδοσία ύψους 5 χιλιάδων ευρώ.

Την Πέμπτη η απολογία του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις απολογίες των υπολοίπων πέντε συλληφθέντων. Τελευταίοι αύριο θα απολογηθούν ο αγροτοσυνδικαλιστής που θεωρείται ως ο αρχηγός του κυκλώματος και ο λογιστής.

Χθες απολογήθηκαν επτά κατηγορούμενοι, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ σε κάποιους επιβλήθηκαν εγγυήσεις από 15 έως 60 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΕΚΕΠΕ κατηγορούμενοι απολογίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ