Αυτές είναι οι νέες γέφυρες της Αθήνας που θα «αδειάσουν» την Εθνική Οδό -Πού θα κατασκευαστούν, τι μήκος θα έχουν - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι νέες γέφυρες της Αθήνας που θα «αδειάσουν» την Εθνική Οδό -Πού θα κατασκευαστούν, τι μήκος θα έχουν

γέφυρα
Δύο νέες γέφυρες θα κατασκευαστούν στο ύψος του Σκαραμαγκά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέες γέφυρες πάνω από την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου αναμένεται να προσφέρουν ασφαλέστερες και γρηγορότερες μετακινήσεις σε χιλιάδες οδηγούς καθημερινά.

Η ενίσχυση των οδικών υποδομών και η αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες για τις αρμόδιες αρχές στα μεγάλα αστικά κέντρα, ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου χιλιάδες οδηγοί χάνουν καθημερινά πολύτιμο χρόνο εγκλωβισμένοι στο μποτιλιάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέφυρα Κηφισός οδηγός οδήγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ