Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 62χρονη γυναίκα στη Σκάλα Λακωνίας - iefimerida.gr

Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 62χρονη γυναίκα στη Σκάλα Λακωνίας

Αυτοκίνητο σε τροχαίο στη Σκάλα Λακωνίας
Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 62χρονη στη Σκάλα Λακωνίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μια 62χρονη, σημειώθηκε στη Σκάλα Λακωνίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα, όταν μια 23χρονη γυναίκα, οδηγός οχήματος που κινούνταν από τη Σκάλα προς τη Σπάρτη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους και αφού προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου, παρέσυρε την 62χρονη γυναίκα.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βλαχιώτη και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων, όπου μερικές ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή. Η 23χρονη οδηγός έχει συλληφθεί, ενώ προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Ευρώτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ