Τις επόμενες μέρες 171 οδηγοί θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις με τον ΟΑΣΘ, με στόχο να αρχίσουν να εργάζονται σταδιακά και τον Σεπτέμβριο να βρίσκονται όλοι στο τιμόνι.
171 νέοι οδηγοί στον ΟΑΣΘ
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ανάρτηση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για να προσληφθούν ως οδηγοί στον Οργανισμό, με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Οι πίνακες κατάταξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, στον 5ο όροφο.
Με ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίησή του «διότι, για μία ακόμα φορά, οι επαγγελματίες οδηγοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του», αλλά και για το γεγονός πως «παρά το ότι διανύουμε τη θερινή περίοδο, οι διαδικασίες έτρεξαν με ταχύτατους ρυθμούς».
ΑΠΕ-ΜΠΕ