ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες από τον ΟΑΕΔ
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες από τον ΟΑΕΔ / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρτήθηκαν σήμερα τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και παρόχων, καθώς και οι οριστικοί πίνακες αποκλειομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος χορήγησης επιταγών θεάματος χειμερινής περιόδου 2019-2020 του ΟΑΕΔ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), οι δικαιούχοι του μητρώου δικαιούχων-ωφελουμένων, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού, εισέρχονται στην επιλογή με την ένδειξη «αιτήσεις», όπου απεικονίζονται οι επιταγές τους και το μητρώο παρόχων θεατρικών επιχειρήσεων με τις προσφερόμενες παραστάσεις. Στη συνέχεια, για κάθε επιταγή δική τους και των ωφελουμένων τους, επιλέγουν την παράσταση που επιθυμούν και εκτυπώνουν τις επιταγές. Για ωφελούμενα παιδιά ηλικίας 3-10 ετών, μπορεί να επιλεγεί μόνο παιδική σκηνή. Η επιλογή τους, αφού οριστικοποιηθεί, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει.

Τι εξασφαλίζει η επιταγή του ΟΑΕΔ

Η επιταγή εξασφαλίζει την παρακολούθηση της παράστασης σε θέση πλατείας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους των δικαιούχων. Η κράτηση γίνεται με απευθείας επικοινωνία με τους παρόχους των θεατρικών επιχειρήσεων του μητρώου, οι οποίοι, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των στοιχείων που θα τους δώσει ο δικαιούχος, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη επιταγής για τη συγκεκριμένη παράσταση. Για την ενεργοποίηση της επιταγής και την παρακολούθηση της παράστασης, οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίζουν την επιταγή τους στα ταμεία των θεάτρων και να την προσυπογράφουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τις επιταγές θεάματος και την ενεργοποίησή τους στη Δημόσια Πρόσκληση και στις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ