«Θα τον συγυρίσω εγώ»: Ο Μαζωνάκης δεχόταν πιέσεις από τον υπνοθεραπευτή για να κάνει την πλασμαφαίρεση [βίντεο] - iefimerida.gr

«Θα τον συγυρίσω εγώ»: Ο Μαζωνάκης δεχόταν πιέσεις από τον υπνοθεραπευτή για να κάνει την πλασμαφαίρεση [βίντεο]

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο υπνοθεραπευτής με τον οποίο είχε ραντεβού
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο υπνοθεραπευτής με τον οποίο είχε ραντεβού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες λεπτομέρειες για τον υπνοθεραπευτή και την επαφή του με τον Γιώργο Μαζωνάκη έρχονται στο φως της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με το Mega, την Δευτέρα, δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του, έγινε η συνάντηση του τραγουδιστή με τον υπνοθεραπευτή και μια ακόμη γυναίκα, στο Ψυχικό.

Στην συζήτηση που είχαν, ο Μαζωνάκης είπε πως ήθελε να κάνει κάτι σε μια προσπάθεια να ανανεωθεί εν όψει των συναυλιών που είχε προγραμματίσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως αναφέρει το κανάλι, επικαλούμενο πηγές, ο Μαζωνάκης είχε σκέψεις να πάει στο εξωτερικό ώστε να υποβοηθηθεί με κάποιες θεραπείες. Ο υπνωτιστής φέρεται να του πρότεινε να πάει στο ιατρείο στο Κολωνάκι.

O Μαζωνάκης δεν ήθελε να κάνει την πλασμαφαίρεση

Ο ίδιος φέρεται να την ήξερε από το 2021 όπου είχε κάνει υδροθεραπεία. Εκεί φαίνεται πως την Τρίτη, μια μέρα πριν χάσει τη ζωή του, είχε κάνει υδροθεραπεία στην κλινική.

Σύμφωνα πάντα με το Mega, η γιατρός φέρεται να έστειλε αμέσως μετά μηνύματα στον υπνοθεραπευτή, στον οποίο είπε ότι ο Μαζωνάκης δεν ήθελε να κάνει την πλασμαφαίρεση, με τον ίδιο να λέει «άσε θα το συγυρίσω εγώ» υπονοώντας πως θα τον πείσει να το κάνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί πως χθες, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο υπνοθεραπευτής φέρεται να είχε στείλει ένα SMS στην γιατρό αφού πληροφορήθηκε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, γράφοντάς της: «σε πήρα στον λαιμό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ