Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο 43χρονος μεταφέρει τη σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη μετά τη δολοφονία της - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο 43χρονος μεταφέρει τη σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη μετά τη δολοφονία της

Η Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο 43χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο 43χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που ο 43χρονος μεταφέρει με βαν τη σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το μπλε βαν κινείται προς την περιοχή Βατόλακκος, το χωράφι όπου έθαψε την 43χρονη Σταυρούλα.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, αφού τη σκότωσε, την έβαλε σε σακούλες και τη μετέφερε σε χωράφι, όπου και την έθαψε. Το σημείο το υπέδειξε ο ίδιος, αφού ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εχθές, το iefimerida.gr δημοσίευσε βίντεο που καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές της Σταυρούλας Λεβεντάκη. Στο βίντεο η 45χρονη φαίνεται να κατευθύνεται προς το σπίτι του 43χρονου, κρατώντας σακούλες στα χέρια.

Η 45χρονη φέρεται να δέχθηκε, αρχικά, χτύπημα με γυάλινο μπουκάλι, με συνέπεια να ζαλιστεί και να πέσει κάτω. Στη συνέχεια, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος τη μαχαίρωσε δύο φορές στον θώρακα.

Η Σταυρούλα Λεβεντάκη φέρεται να φώναζε και γι' αυτό ο δράστης τη φίμωσε. Μετά φέρεται να πήρε ένα κούτσουρο και να τη χτύπησε στο κεφάλι και όπως διαπιστώθηκε αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολογείται την Παρασκευή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Ο 43χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Η απολογία του 43χρονου δεν αναμένεται να παρεκκλίνει σημαντικά από την ομολογία του στην αστυνομία.

«Κατ' αρχάς, υπάρχει ομολογία. Δεν θα πω πράγματα που θα μπορούσαν να θίξουν με κάποιον τρόπο τη θανούσα, πάντως ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα τσακωμού, συμπλοκής» σημείωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου.

Ο 43χρονος, όπως περιέγραψε, πήγε μαζί της στην κουζίνα και άρχισε να του κάνει παρατήρηση για τα ντουλάπια, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί. Όταν πήγαν στην κρεβατοκάμαρα, του έκανε πάλι παρατήρηση, ενώ μετά, σύμφωνα με όσα φέρεται να ανέφερε, του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά, κάτι που είχαν ξανακάνει, με εκείνον να αρνείται.

«Τότε άρχισε να κάνει σαν τρελή. Μου φώναζε ότι θα με καταστρέψει. Ωρυόταν και με απειλούσε ότι θα τα έλεγε στη γυναίκα μου και θα πει ότι την είχα βιάσει», είχε πει στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τους ισχυρισμούς του, η Σταυρούλα ήταν αυτή που άρπαξε ένα μπουκάλι με κρασί που είχε στο υπνοδωμάτιο ως διακοσμητικό και πήγε να τον χτυπήσει.

«Την απώθησα και ξαναήρθε προς το μέρος μου. Της έπιασα το μπουκάλι. Μπλεχτήκαμε και έπεσε στο πάτωμα, εκεί όπου χτύπησε το κεφάλι της. Είδα αίματα. Φώναζε και θόλωσα. Τη χτύπησα στο κεφάλι με το μπουκάλι, το οποίο έσπασε. Ούρλιαζε και πήρα μια ταινία, την τύλιξα δύο φορές και της κάλυψα το στόμα. Προσπάθησε να τη βγάλει με τα χέρια της. Το τύλιξα άλλα μία φορά, και τότε έχασε τις αισθήσεις της».

«Την πλησίασα και την κάρφωσα με το μαχαίρι στο ύψος της καρδιάς δύο φορές. Πήγα στην κουζίνα και έπλυνα το μαχαίρι με σαπούνι και ξίδι. Δεν θυμάμαι πού το πέταξα. Την άκουσα να φωνάζει ξανά και ξανά για βοήθεια και αν την ακούει κανείς. Πήρα ένα κούτσουρο από το τζάκι, πήγα πάλι στο δωμάτιο. Ήταν μέσα στα αίματα. Τη χτύπησα στο κεφάλι δύο φορές και δεν ξαναμίλησε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ