Νίκος Πλακιάς στο iefimerida: Αν κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα Τέμπη στην πολιτική, θα τους κρίνει ο κόσμος - iefimerida.gr

Νίκος Πλακιάς στο iefimerida: Αν κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα Τέμπη στην πολιτική, θα τους κρίνει ο κόσμος

Ο Νίκος Πλακιάς
Ο Νίκος Πλακιάς / Φωτογραφία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Για το ενδεχόμενο η Μαρία Καρυστιανού να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος μίλησε στο iefimerida ο Νίκος Πλακιάς.

«Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω τις κινήσεις του κάθε συγγενή. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και πώς θα εκπροσωπήσει τον συγγενή του. Από εκεί και πέρα, αν κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομα των Τεμπών ή τη δημοσιότητα κατεβαίνοντας στην πολιτική ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα είναι δικαίωμά τους και ο κόσμος θα κρίνει. Μπαίνοντας στην πολιτική όμως, θα κριθείς και σαν πολιτικός» είπε ο κ. Πλακιάς, μεταξύ άλλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στην αντίδραση του συλλόγου που είναι πρόεδρος η Μαρία Καρυστιανού, όπου κράτησαν αποστάσεις από τις δηλώσεις της για πιθανότητα ίδρυσης κόμματος, ο Νίκος Πλακιάς είπε:

«Δεν είμαι μέλος του συλλόγου και σαν μη μέλος δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους υπόλοιπους συγγενείς. Ήταν μια αντίδραση από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου, όπως και από τη Γραμματεία. Εγώ σαν μη μέλος δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό».

Νίκος Πλακιάς: «Στον δικό μου τον αγώνα δεν θα παίξει ρόλο η πολιτική κίνηση κάποιου συγγενή»

Συνεχίζοντας, ο Νίκος Πλακιάς είπε τα εξής: «Στον δικό μου τον αγώνα δεν θα παίξει ρόλο η πολιτική κίνηση κάποιου συγγενή ή της Μαρίας ή του Παύλου ή του Νίκου ή του καθενός, εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα που είναι για δικαιοσύνη και μόνο για δικαιοσύνη. Αν και για μένα δικαιοσύνη θα ήταν να πάω σπίτι και να δω τα παιδιά μου, έχω όμως την εντύπωση πως δεν θα γίνει… Όσο περνάει ο καιρός προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε, αν και δεν μπορούμε. Εγώ θα παραβρεθώ στις δίκες, πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα, θα είμαι παρών, θα κρίνω. Από εκεί και πέρα, εάν χρειαστεί, θα καταστρώσω άλλο πλάνο και βλέποντας και κάνοντας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ