Νίκαια: Απομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το σπίτι του σωφρονιστικού -Δείτε βίντεο - iefimerida.gr

Νίκαια: Απομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το σπίτι του σωφρονιστικού -Δείτε βίντεο

χειροβομβίδα Νίκαια σπίτι σωφρονιστικός Κορυδαλλός
Το σημείο που εντοπίστηκε χειροβομβίδα έξω από σπίτι σωφρονιστικού υπαλλήλου του Κορυδαλλού /Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα λεπτά μετά τις 11.00 απομακρύνθηκε από ειδικό κλιμάκιο του Στρατού (ΤΕΝΞ) η χειροβομβίδα από το σπίτι του σωφρονιστικού υπαλλήλου στη Νίκαια.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, Ι.Χ. το οποίο ανήκει στον αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού, τυλίχθηκε στις φλόγες επί της οδού Ευριπίδου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πλάτωνος. Η φωτιά, σύμφωνα με τις Αρχές, κατασβέστηκε άμεσα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε ενημέρωση για τον εντοπισμό χειροβομβίδας στο σημείο, η οποία όπως προαναφέρθηκε απομακρύνθηκε επιτυχώς από το κλιμάκιο της ΤΕΝΞ που έσπευσε στο σημείο.

«Δεν βγήκα, γιατί φοβήθηκα», λέει γείτονας

Γείτονας του σωφρονιστικού υπαλλήλου που έγινε στόχος αγνώστων, μίλησε για το συμβάν. «Δεν βγήκα, γιατί φοβήθηκα. Ήταν γερό το μπαμ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: ​«Κατά τις 4:00-4:15, άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Ο θόρυβος αυτός δεν ήξερα τι είναι, δεν φαντάστηκα. Και μου λένε σήμερα ότι κάτι έγινε, έκρηξη, λένε. ​Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι, αλλά ήταν μεγάλος θόρυβος. Ήταν γερό το μπαμ αυτό που ακούστηκε. ​Τους γείτονες δεν τους ξέρω, γιατί έχουν αλλάξει, δεν είναι όλοι οι ίδιοι στην περιοχή. Αλλά από κει και πέρα, αυτό το περιστατικό πρώτη φορά συμβαίνει. Δεν έχει ξανασυμβεί εδώ τέτοιο πράγμα στην περιοχή. Δεν βγήκα, γιατί φοβήθηκα. Λέω, τι, άμα είναι κάτι, τι, μη μας κάνουνε καμιά ζημιά. Ήταν πολύ έντονος ο θόρυβος», τόνισε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ