Νίκαια: Η κακοκαιρία Byron κατέστρεψε καταφύγιο αδέσποτων ζώων -Έκκληση για βοήθεια, τροφές, φιλοξενίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκαια: Η κακοκαιρία Byron κατέστρεψε καταφύγιο αδέσποτων ζώων -Έκκληση για βοήθεια, τροφές, φιλοξενίες [βίντεο]

Καταφύγιο ζώων
Ένα από τα δύο καταφύγια αδέσποτων ζώων της Νίκαιας καταστράφηκε / Φωτογραφία: χ
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΓΙΩΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Ένα από τα δύο καταφύγια αδέσποτων ζώων της Νίκαιας «Τα Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης», καταστράφηκε ολοσχερώς από την κακοκαιρία και τις πλημμύρες.

Περίπου 30 ζώα μεταφέρθηκαν εκτάκτως από την Dogs Voice σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας της και χρειάζονται άμεσα φιλοξενία. Το σωματείο κάνει έκκληση για βοήθεια από τον κόσμο να ξαναστηθεί το καταφύγιο. Επίσης, χρειάζονται τροφές καθώς το νερό τα κατάστρεψε όλα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 12/12 και 13/12 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δράση καθαρισμού του καταφυγίου από της λάσπες. Όπως επισημαίνει η φιλοζωική οργάνωση, χρειάζονται χέρια, φτυάρια, καθαριστικά. Ένας εργολάβος ή κάποιος που διαθέτει κοντέινερ για την απομάκρυνση της λάσπης, θα βοηθούσε πολύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ