Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά, όταν αστικό λεωφορείο παρέσυρε έναν 18χρονο.
Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πετάχτηκε μπροστά στο λεωφορείο, εκτός διάβασης, στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο. Επιπλέον, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του λεωφορείου.
Έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 18χρονος -Θα υποβληθεί σε κρίσιμη νευροχειρουργική επέμβαση
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, τα τραύματα του 18χρονου είναι πάρα πολύ σοβαρά, τόσο που είναι αδύνατον να διακομισθεί.
Ειδικότερα, είναι διασωληνωμένος με πολύ βαριές συντριπτικές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα υποβληθεί σε κρίσιμη νευροχειρουργική επέμβαση.
Αν όλα πάνε καλά, τότε θα εισαχθεί ως υπεράριθμος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.