Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Λέσβο, καθώς δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο Παναγιούδας-Μόριας, σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου πριν από λίγες εβδομάδες είχε σημειωθεί άλλο δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, η μία Ελληνίδα και η άλλη από την Αυστραλία -σύμφωνα με την ΕΡΤ-, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Το νέο δυστύχημα έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς συνέβη σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου, στα τέλη Μαΐου, είχαν σκοτωθεί ένας 16χρονος και ένας 18χρονος, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.