Νέες θέσεις εργασίας για 718 οδηγούς λεωφορείων –Πότε ανοίγει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ - iefimerida.gr

Νέες θέσεις εργασίας για 718 οδηγούς λεωφορείων –Πότε ανοίγει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Αστικό λεωφορείο
Εκατοντάδες θέσεις εργασίας για οδηγούς λεωφορείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σχέδιο ανανέωσης των αστικών συγκοινωνιών και ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού, μπαίνει πλέον στην τελική του φάση, με στόχο τη μείωση των χρονοαποστάσεων και τη συνολική βελτίωση της εξυπηρέτησης των επιβατών.

Σε φάση συνολικής αναβάθμισης μπαίνουν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, καθώς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά τόσο στην προκήρυξη 300 νέων θέσεων οδηγών λεωφορείων μέσω ΑΣΕΠ, όσο και στην προμήθεια 125 ηλεκτρικών οχημάτων που θα ενισχύσουν τον στόλο της ΟΣΥ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ