«Τον είχαν καταγγείλει ξανά για φακελάκι το 2018» -Νέες αποκαλύψεις για τον αναισθησιολόγο, διατάχθηκε ΕΔΕ - iefimerida.gr

«Τον είχαν καταγγείλει ξανά για φακελάκι το 2018» -Νέες αποκαλύψεις για τον αναισθησιολόγο, διατάχθηκε ΕΔΕ

ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο που ζήτησε φακελάκι -«Αν δώσουμε κανά 100αρικο δεν είναι ντροπή ε;», είπε στην ασθενή
ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο που ζήτησε φακελάκι -«Αν δώσουμε κάνα 100άρικο, δεν είναι ντροπή, ε;» είπε στην ασθενή

Την αποκάλυψη πως ο αναισθησιολόγος είχε καταγγελθεί πάλι για φακελάκι το 2018 κάνει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του αντικαρκινικού - ογκολογικού νοσοκομείου της Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι».

Ο Χάρης Σταυράτης, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το iefimerida, ανέφερε πως για τον αναισθησιολόγο για τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την απομάκρυνσή του υπήρξε κι άλλη καταγγελία το 2018, ωστόσο το θέμα έμεινε στα... αζήτητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχε υπάρξει και πάλι καταγγελία για χρηματισμό του, το 2018, αλλά, με τα μαγειρέματα, τα οποία προέβλεπε τότε ο ίδιος ο σχετικός νόμος, δεν μάθαμε ποτέ την τύχη της υπόθεσης» είπε, προσθέτοντας πως «ο εν λόγω αναισθησιολόγος συνεχίζει από τότε να εργάζεται κανονικά στο νοσοκομείο, χωρίς καμία ορατή επίπτωση εις βάρος του εξαιτίας εκείνης της καταγγελίας».

ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο

Ο εν λόγω αναισθησιολόγος έχει καταγραφεί σε βίντεο να ζητά 100 ευρώ από ασθενή για να παρέχει τις υπηρεσίες του, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι δωρεάν. Ακούγεται μάλιστα να λέει «αν δώσουμε κανένα 100άρικο, δεν είναι ντροπή, ε;»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, που κινεί όλες τις διαδικασίες για την αναστολή των καθηκόντων του.

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Η υπόθεση και το βίντεο έφτασαν στα χέρια του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες ώστε να «απομακρυνθεί από το ΕΣΥ» ο εν λόγω γιατρός.

«Πριν λίγο μου έστειλαν ένα απαράδεκτο βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media από μια ασθενή που κατέγραψε έναν αναισθησιολόγο την ώρα που αυτός της ζητά 100-150€ για να πράξει όσα είναι υποχρεωμένος να παρέχει δωρεάν σε κάθε ασθενή. Από την έρευνα που αμέσως διέταξα ταυτοποιήθηκε και το νοσοκομείο και το πρόσωπο. Διέταξα επίσης τη διοίκηση του νοσοκομείου να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε το πρόσωπο αυτό να απομακρυνθεί από το ΕΣΥ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σιχαίνομαι το φακελάκι, πράξη που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και δεν έχει καμία σχέση με τις Αξίες που υπηρετούμε στο ΕΣΥ. Λυπούμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από την ασθενή», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ