Νέα Πέραμος: «Κλειδί» η σύντροφος του 27χρονου θύματος -«Αυτή και η μητέρα του ξέρουν που ήταν μπλεγμένος» λέει ο πατέρας του - iefimerida.gr

Νέα Πέραμος: «Κλειδί» η σύντροφος του 27χρονου θύματος -«Αυτή και η μητέρα του ξέρουν που ήταν μπλεγμένος» λέει ο πατέρας του

Αστυνομικοί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 47χρονος στη Νέα Πέραμο
Αστυνομικοί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 47χρονος στη Νέα Πέραμο / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 27χρονου Μανώλη ψάχνει απαντήσεις η ΕΛΑΣ στο ερώτημα ποιοι απήγαγαν και σκότωσαν τον νεαρό άνδρα στη Νέα Πέραμο.

Η σύντροφός του θεωρείται από τις Αρχές πως είναι το «κλειδί» για την υπόθεση, αν και η ίδια κατά την παρουσία της στη ΓΑΔΑ είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα, κάτι που ο πατέρας του θύματος αμφισβήτησε δημόσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας του 27χρονου ανέφερε πως είναι βέβαιος ότι η σύντροφος του γιου του, αλλά και η μητέρα του, με την οποία έχει χωρίσει, «γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του».

«Η οικογένεια ξέρει ο γιος μου που ήταν μπλεγμένος. Ξέρει πάρα πολλά η οικογένεια από εκεί. Ξέρουν τι έχει γίνει. Eγώ του φώναζα να κόψει τις παρέες και του λέω ''Μανώλη, αυτά τα πράγματα που κάνεις, θα το φας το κεφάλι σου”» είπε ο πατέρας του, με τον οποίο φέρεται να είχαν έρθει σε ρήξη στο παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πριν από δύο με τρεις μήνες περίπου, του είχαν κάψει τα αυτοκίνητά του κι αυτός αρχικά υποψιάστηκε τον γιο του. 

«Μου κάψανε τα αυτοκίνητά μου και υποψιαζόμουν, το λέω και δημόσια, τον γιο μου» είπε.

Το 2023 ο πατέρας είχε υποβάλει μήνυση στον 27χρονο για σωματική βλάβη και απειλή, όμως, όπως είπε, στη συνέχεια την απέσυρε.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛΑΣ είναι η περίπτωση ένας από τους δράστες να είχε επικοινωνήσει με κάποιο άτομο από το περιβάλλον του θύματος, το οποίο ίσως από φόβο δεν το είχε αποκαλύψει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί πως πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται τυχόν σύνδεση της υπόθεσης με τη δολοφονία ενός επιχειρηματία τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά και με τη δολοφονία τον περασμένο Νοέμβριο στα Σκούρτα Βοιωτίας ενός νεαρού Αλβανού, που είχε βρεθεί δεμένος και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Πέραμος δολοφονία κατάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ