Νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη με εντολή ανακριτή - iefimerida.gr

Νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη με εντολή ανακριτή

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο
Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εντολή του ανακριτή, το πρωί της Παρασκευής έγινε νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βούλα από εισαγγελική λειτουργό, συνοδεία αστυνομικών.

Η εντολή του ανακριτή ήταν η συλλογή και κατάσχεση όλων των ψηφιακών πειστηρίων από το εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή έρευνα διήρκεσε δύο ώρες.

Η κατάθεση της διασώστριας του ΕΚΑΒ

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση η διασώστρια του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο γραφείο της οδού Καρνεάδου όπου βρισκόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη μάρτυρας επιβεβαίωσε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά, ότι δηλαδή ο Γιώργος Μαζωνάκης «ήταν χωρίς αυτόματη αναπνοή, χωρίς σφυγμό και παρουσίαζε μυδρίαση άμφω».

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, «η μυδρίαση σημαίνει ότι είχε μείνει αρκετά λεπτά χωρίς οξυγόνο» και εκτίμησε ότι ο τραγουδιστής δεν οξυγονωνόταν για περισσότερα από 20 λεπτά.

Η διασώστρια του ΕΚΑΒ παρέμεινε μία και πλέον ώρα στο ανακριτικό γραφείο και επέμεινε ότι τηρήθηκαν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα που προβλέπει το ΕΚΑΒ για τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαζωνάκης σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ