Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ -Τουλάχιστον 20 συλλήψεις, στα 3 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος - iefimerida.gr

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ -Τουλάχιστον 20 συλλήψεις, στα 3 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος

OPKE
Φωτογραφία: Eurokinissi/Vasilis Papadopoulos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα σε τρεις νομούς της Κρήτης, αλλά και στην Αττική, για την εξάρθρωση συμμορίας που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν συλλάβει τουλάχιστον 20 άτομα, ανάμεσά τους δύο λογιστές και τρεις υπευθύνους ΚΥΔ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Ρεθύμνου και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ το ποσό από την παράνομη δραστηριότητα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οργάνωσης φέρονται να δρούσαν τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το ποσό που φέρονται να αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητα αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Κατά πληροφορίες, η συμμορία λάμβανε τα χρήματα από τις παράνομες επιδοτήσεις, και στους παραλήπτες έφταναν μόνο τα μισά. Τα υπόλοιπα τα έπαιρναν τα μέλη της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ΟΠΕΚΕΠΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ