Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους, στον Κορινθιακό -Σώοι οι δύο πιλότοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους, στον Κορινθιακό -Σώοι οι δύο πιλότοι [βίντεο]

Υδροπλάνο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυροσβεστικό αεροσκάφος που συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στον Φενεό Κορινθίας προχώρησε σε αναγκαστική προσθαλάσσωση σήμερα το πρωί (25/7).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο χειριστές του αεροσκάφους (τύπου
Cl215) είναι καλά στην υγεία τους. Το συμβάν έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή του Βραχατίου.

Παραμένει στην επιφάνεια της θάλασσας

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το αεροσκάφος κατά τη διαδικασία της υδροληψίας παρουσίασε πρόβλημα και δεν μπόρεσε να απογειωθεί. Αυτή τη στιγμή παραμένει στην επιφάνεια της θάλασσας με τους πλωτήρες του, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της πυρόσβεσης.

Πηγές της Πυροσβεστικής σημειώνουν πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το πλήρωμα, καθώς το αεροσκάφος απλώς δεν απογειώθηκε μετά την υδροληψία.

Δείτε βίντεο από την προσθαλάσσωση του αεροσκάφους:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ