Μπακογιάννης για την εικόνα εγκατάλειψης σε πάρκο στην Κυψέλη: Μερικές φορές η δουλειά του Δήμου είναι απλώς να ανοίγει μια πόρτα - iefimerida.gr

Μπακογιάννης για την εικόνα εγκατάλειψης σε πάρκο στην Κυψέλη: Μερικές φορές η δουλειά του Δήμου είναι απλώς να ανοίγει μια πόρτα

Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης / ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγανάκτησή του εκφράζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την εγκατάλειψη που παρουσιάζει το Πάρκο Μπακογιάννη, έναν ανοιχτό χώρο που είχε μετατρέψει σε πάρκο.

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει αρχικά πως «κατά τη διάρκεια της θητείας μας, τον μισθώσαμε έναντι συμβολικού αντιτίμου και τον ανοίξαμε στην πόλη. Κάθε πρωί ένας εργαζόμενος ξεκλείδωνε την πόρτα και κάθε βράδυ την έκλεινε. Τόσο απλά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από δυόμισι χρόνια η πόρτα χάλασε. Το πάρκο εγκαταλείφθηκε και κατέληξε στην κατάσταση που βλέπετε. Έπειτα από πολλές παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πόρτα επιτέλους επισκευάστηκε. Τώρα απομένει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα την ανοίγει και θα την κλείνει», έγραψε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Η ιστορία μιας πόρτας

Τα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας είναι μερικές φορές πολύ μικρά. Είναι εκείνα που, όταν μένουν άλυτα, κάνουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς ανυπόφορη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο είναι από το Πάρκο Μπακογιάννη, ένα μικρό περιφραγμένο πάρκο στην καρδιά της Κυψέλης. Ο χώρος ανήκει στη ΔΕΗ και για πολλά χρόνια παρέμενε κλειδωμένος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, τον μισθώσαμε έναντι συμβολικού αντιτίμου και τον ανοίξαμε στην πόλη. Κάθε πρωί ένας εργαζόμενος ξεκλείδωνε την πόρτα και κάθε βράδυ την έκλεινε. Τόσο απλά.

Πριν από δυόμισι χρόνια η πόρτα χάλασε. Το πάρκο εγκαταλείφθηκε και κατέληξε στην κατάσταση που βλέπετε.

Έπειτα από πολλές παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πόρτα επιτέλους επισκευάστηκε. Τώρα απομένει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα την ανοίγει και θα την κλείνει.

Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει ότι φταίνε τα υπουργεία, η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ίσως και το ΝΑΤΟ. Οι πάντες, εκτός από εκείνους που έχουν την ευθύνη.

Και μην αναρωτηθεί κανείς γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με μια πόρτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του Δήμου: να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μπακογιάννης Κυψέλη πάρκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ