Μαρίκα Μητσοτάκη: 13 χρόνια από τον θάνατό της -Οι συγκινητικές αναρτήσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντ. Μπακογιάννη - iefimerida.gr

Μαρίκα Μητσοτάκη: 13 χρόνια από τον θάνατό της -Οι συγκινητικές αναρτήσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντ. Μπακογιάννη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους γονείς του στην αποφοίτησή του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους γονείς του στην αποφοίτησή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του, Μαρίκα, έκανε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεύοντας τη με μία οικογενειακή φωτογραφία.

Πέρασαν 13 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του πρωθυπουργού, Μαρίκα Μητσοτάκη, στις 6 Μαΐου 2012 και μ' αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η μνήμη της θα συνοδεύει πάντα τις πιο τρυφερές στιγμές μας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Σαν σήμερα έφυγε η μητέρα μου. Πρόλαβε, όμως, να παραδώσει τη δική της σκυτάλη αγάπης και χαράς που περνά από γενιά σε γενιά. Την θυμάμαι υπερήφανη στην αποφοίτησή μου. Όπως σύντομα θα καμαρώνω και εγώ στην αποφοίτηση των τριών εγγονιών της. Η μνήμη της θα συνοδεύει πάντα τις πιο τρυφερές στιγμές μας», έγραψε ο πρωθυπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μαμά μου, πόσο μου λείπεις», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έστειλε το μήνυμά της για τη συμπλήρωση 13 ετών από τον θάνατο της μητέρας της, ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία.

«Μαμά μου, πόσο μου λείπεις! Πόσο τυχεροί είναι όσοι έχουν τις μαμάδες τους!», έγραψε στο X (πρώην Twitter) η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ