Μεσολόγγι: Νεκρός ο 24χρονος που έπεσε με το ΙΧ στη λιμνοθάλασσα Τουρλίδας [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεσολόγγι: Νεκρός ο 24χρονος που έπεσε με το ΙΧ στη λιμνοθάλασσα Τουρλίδας [βίντεο]

Αυτοκίνητο κατέληξε στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου
Μεσολόγγι: Νεκρός ο 24χρονος που έπεσε με το ΙΧ στη λιμνοθάλασσα Τουρλίδας /Φωτογραφία: sinidisi.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 24χρονος έχασε την ζωή του και μία 21χρονη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεσολογγίου - Τουρλίδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος και επέβαινε η 21χρονη, εξετράπη, για άγνωστη ακόμη αιτία, από την πορεία του, στη συνέχεια προσέκρουσε σε κράσπεδο και κατέληξε στην λιμνοθάλασσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το τροχαίο έφθασαν στο σημείο έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 24χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Κατόπιν ο οδηγός του αυτοκινήτου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου διακομίστηκε και η 21χρονη, η οποία κατάφερε να βγει μόνη της από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το sinidisi.gr και νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ