Μέγαρα: Χειροπέδες σε 21χρονο για αιματηρή ληστεία -Είχε βασανίσει με φαλτσέτα και σίδερο 72χρονο, το θύμα πέθανε μετά από μήνες - iefimerida.gr

Μέγαρα: Χειροπέδες σε 21χρονο για αιματηρή ληστεία -Είχε βασανίσει με φαλτσέτα και σίδερο 72χρονο, το θύμα πέθανε μετά από μήνες

Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ
Φωτογραφία: IntimeNews / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκε αιματηρή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου τον Ιούνιο του 2025 στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, 3 Φεβρουαρίου, ένας 21χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από την αρμόδια Ανακριτική Αρχή, για τα αδικήματα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε βασανίσει το θύμα, καθώς το είχε χτυπήσει με φαλτσέτα και σίδερο, αφήνοντάς το αιμόφυρτο στο υπνοδωμάτιο.

Μέγαρα: Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου του 2025 ο κατηγορούμενος εισήλθε στην οικία του ηλικιωμένου στα Μέγαρα Αττικής, όπου άσκησε ιδιαίτερα σκληρή σωματική βία σε βάρος του, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα, ενώ του αφαίρεσε και περίπου 5.000 ευρώ.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο κατέληξε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξιχνίαση της υπόθεσης προέκυψε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεγαρέων.

Ακολούθως, κατά την εξέταση του κατηγορούμενου, προέκυψαν στοιχεία, μέσω των οποίων διακριβώθηκε η εμπλοκή του στην τέλεση της ληστείας, ενώ από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεφωνικές συσκευές.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, η οποία ανέθεσε την υπόθεση σε ανακριτή και εκδόθηκε το ένταλμα με το οποίο ο κατηγορούμενος συνελήφθη.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ, ο 21χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες, ενώ ήδη κρατούνταν με άλλο ένταλμα για διακεκριμένες κλοπές.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών και κλοπών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ