Με εγκεφαλικό οίδημα η 3χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο -Tι λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ - iefimerida.gr

Με εγκεφαλικό οίδημα η 3χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο -Tι λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ

παγνη εξωτερικα
Το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το τριών ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Το κοριτσάκι διακομίσθηκε χθες το βράδυ με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης τόνισε ότι με την άφιξή του στο νοσοκομείο το παιδί, που έχει εγκεφαλικό οίδημα, υπεβλήθη σε συμπληρωματικές εξετάσεις και αμέσως μετά σε χειρουργική επέμβαση για την «αποσυμφόρηση του εγκεφάλου».

«Το παιδί διακομίσθηκε περίπου στις 10 το βράδυ με αεροδιακομιδή από το νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλευόταν, μετά από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, κατόπιν πνιγμού. Εκεί έγιναν μεγάλες προσπάθειες και η καρδιά του παιδιού "πήρε μπροστά"», ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης, που συμπλήρωσε ότι το κοριτσάκι «παρουσιάζει δυστυχώς ένα έντονο εγκεφαλικό οίδημα» και ότι κατά την άφιξή του στο ΠΑΓΝΗ έγιναν συμπληρωματικές εξετάσεις και αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο χειρουργείο για αποσυμφόρηση του εγκεφάλου, κάτι που έγινε, όπως εξήγησε, με επιτυχία.

«Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων, σε κρίσιμη κατάσταση και περιμένουμε τις επόμενες ώρες για να δούμε πώς θα αντιδράσει. Ευελπιστώ και εύχομαι να αποδώσουν οι προσπάθειές μας», κατέληξε ο κ. Χαλκιαδάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος Ηράκλειο ΠΑΓΝΗ ΜΕΘ πισίνα 3χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ