Με 4 λωρίδες κυκλοφορίας και μήκος 1,3 χιλιομέτρων -Πού κατασκευάζεται η νέα λεωφόρος της Αθήνας - iefimerida.gr

Με 4 λωρίδες κυκλοφορίας και μήκος 1,3 χιλιομέτρων -Πού κατασκευάζεται η νέα λεωφόρος της Αθήνας

Δρόμος
Ένας νέος δρόμος κατασκευάζεται στον Βοτανικό μαζί με το γήπεδο του Παναθηναϊκού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το έργο εντάσσεται στη μεγάλη ανάπλαση του Βοτανικού και φιλοδοξεί να βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία στην περιοχή, συμβάλλοντας παράλληλα στην αποσυμφόρηση του Κηφισού.

Η κατασκευή νέων οδικών υποδομών συνεχίζεται στην Αττική, με ένα έργο που μπορεί να μην έχει τραβήξει ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας όσο άλλες μεγάλες παρεμβάσεις, ωστόσο αναμένεται να αλλάξει σημαντικά τον χάρτη των μετακινήσεων σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή της πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ