Μαθητές αγροτικών περιοχών στην Αχαΐα έκαναν κατάληψη στα σχολεία τους για συμπαράσταση στους αγρότες γονείς τους - iefimerida.gr

Μαθητές αγροτικών περιοχών στην Αχαΐα έκαναν κατάληψη στα σχολεία τους για συμπαράσταση στους αγρότες γονείς τους

katalipsi sta sxolia
Σχολείο υπό κατάληψη / EUROKINISSI: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαθητές αγροτικών περιοχών της Αχαΐας προχώρησαν σε κατάληψη των σχολείων τους, για να συμπαρασταθούν στις οικογένειές τους που βρίσκονται στα μπλόκα αγροτών και κτηνοτρόφων.

Πρόκειται για τα Γυμνάσια Φαρρών, Σταυροδρομίου, Ριόλου, Ερυμάνθειας, Χαλανδρίτσας και τα Λύκεια Ερυμάνθειας και Φαρρών.

Μάλιστα, οι μαθητές στην ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι προχωρούν στις καταλήψεις με στόχο να στηρίξουν τους γονείς τους που βρίσκονται στα μπλόκα και έχουν στο πλευρό τους και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Φαρρών, καθώς και τον δήμαρχο του Δήμου Ερυμάνθου.

Την επιστολή, υπογράφει η πρόεδρος του 15μελους του Λυκείου Φαρρών, που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τη Δευτέρα 8/12, το σχολείο των Φαρρών παραμένει κλειστό, στηρίζοντας τον αγώνα των αγροτών, των ανθρώπων που αποτελούν σε μεγάλο ποσοστό τους γονείς και τις οικογένειές μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες μπλόκα μαθητές κατάληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ